opc_loader

Vloertegels als wandtegels gebruiken

Vloertegels als wandtegels gebruiken, dat kan! Er zijn vele vloertegels die als wandtegels te gebruiken zijn. Laat ons je adviseren welke vloertegels geschikt zijn als wandtegel en waar je rekening mee moet houden. Vloertegels die tegen de wand kunnen zijn er ook in vele soorten, maten, kleuren en patronen.

Vloertegel als wandtegel gebruiken?

TegelProfit kan je adviseren over de voor jou meest geschikte keuze vloertegel die het beste tegen de wand past. Om vloertgels als wandtegels te gebruiken tzijn er wel wat zaken die belangerijk zijn. Vloertegels zijn in het algemeen namelijk groeter en dikker en daardoor zwaarder dan wandtegels. De juiste ondergrond en de juiste lijm zijn hierbij ook belangrijk. Neem voor advies gerust contact met ons op, onze specialisten hebben al ruim 35 jaar ervaring!

We bieden een zeer uitgebreide tegel collectie Vloertegels en Wandtegels, voor ieder wat wils! Heb je reeds een keuze vloertegel gemaakt die je ook tegen de wand zou willen? Bestel deze nu online of vraag ons dan om een scherpe offerte op maat te maken.

Offerte aanvragen

Vloertegels als wandtegels

Terug